Dostava | Bike Express d.o.o.
Info | Bike Express d.o.o.
Bike Express d.o.o. | Info
Dostava Kurirska dostava  
Dostava dokumenata
English site
 
Dostava
Početna stranica Zone i cijene Dodatne usluge Franšiza i oglašavanje O nama Kontakt Dostava
Dostava
Dostava
 
Zone i cijene za plaćanje virmanom - isporuka isti dan!
Naš naglasak je – specijalizirani smo za dostavu važnih dokumenata, i ne nosimo hranu iz restorana. Za vas obavljamo: banka, Fina, porezne itd. Ali nosimo i poklone. Brzi smo i efikasni. Brži nego što navodimo. Za svaku dostavu morate naglasiti što se vozi: koverta, registrator, mobitel, poklon, cvijeće itd. Morate koristiti vašu ambalažu i primjereno zaštititi vašu pošiljku. Naši poslovni partneri cijene da smo njihova produžena ruka i mnogi od njih koriste nas od našeg početka od 2003 godine.

Cijene za plaćanje virmanom su istaknute bez PDV-a.

Prilikom poziva naglasite koje je krajnje vrijeme za isporuku dostave. Natječaje posebno naglasite! Sve dostave u širem centru se isporučuju unutar 1-2 sata, ali za slučaj veće gužve, prvo isporučujemo dostave koje su prilikom narudžbe naručene kao hitne dostave i za dostave koje nisu naglašene kao hitne se vrijeme dostave može produžiti do kraja radnog vremena. Isporučujemo isti dan ili po dogovoru.

Dostave većih dimenzija (puni ruksak, dostave strše van) ili lomljive se naplaćuju više.

Zona 0
Centar - To je top centar i u njemu je cijena izuzetno niska - samo 26 kune (3.45 €) + PDV. Max do 1 km vožnje. Obuhvaća prostor od Glavnog kolodvora, Mihanovićeva, Gundulićeva, Trg do Draškovićeva i natrag do Gl. Kolodvora.
Cijena: 26 kn (3.45 €)
Vrijeme od prihvata pošiljke: od 20 min do kraja radnog dana, samo za centar i za min 20 dostava odjednom, minimalno vrijeme za dostavljanje veće količine 5 sati.
Zona 1
To je top centar max do 1 km vožnje. Obuhvaća prostor od Glavnog kolodvora, Mihanovićeva, Gundulićeva, Trg do Draškovićeva i natrag do Gl. Kolodvora.
Cijena: 29 kn (3.85 €)
Vrijeme od prihvata pošiljke: od 35 min do kraja radnog radnog dana za min 15 dostava odjednom, minimalno vrijeme za dostavljanje veće količine 5 sati.
Zona 2
Savska križanje sa Vukovarska, Medulićeva, Trg, do Ribnjak, Vlaška, Tuškanova, Zavrtnica, Radnička do Vukovarske .
Cijena: 35 kn (4.65 €)
Vrijeme od prihvata pošiljke: od 40 min do kraja radnog dana, za min. 10 dostava odjednom. Minimalno vrijeme za dostavljanje veće količine 5 sati.
Zona 3
Od Petrove do Lašćinska, Šulekova, D.Svetice, Heinzlova, Slavonska, Prisavlje do Savska, Nova Cesta, Krajiška, Ilica do Vodovodna.
Cijena: 39 kn (5.17 €)
Vrijeme od prihvata pošiljke: od 55 min do kraja radnog dana.
Zona 4
Prečko, Špansko, Malešnica, Jankomir do ulice Jankomir, Buzin, Žitnjak do pruge, Mikulići, Šestine, Remete, G. Dubrava, Sesvete do ulice Lj. Posavskog
Cijena: 46 kn (6.11 €)
Vrijeme od prihvata pošiljke: od 60 min do kraja radnog dana.
Zona 5
Jankomir od ulice Jankomir, Podsused, Blato, Botinec, Hrašće, Markuševac, Miroševac, Sesvete od ulice Lj. Posavskog Samobor, Vel. Gorica, Sesvete ind. Zona
Cijena: 67 kn (8.89 €)
Vrijeme od prihvata pošiljke: od 70 min do kraja radnog dana.
Zona 5+A
Samobor, Sv.Nedjelja, Vel. Gorica, Sesvete
Cijena: 167 kn (22.18 €)
Vrijeme od prihvata pošiljke: od 70 min do kraja radnog dana.
Ostale destinacije po dogovoru. Bolnice i neka druga mjesta za vrijeme covid po dogovoru.
Hitna dostava i ekstra kilogrami
Nastojimo biti još brži nego što oglašavamo. Maximalna nosivost po kuriru u normalnoj cijeni je 2 kilograma, i manje dimenzije, sve iznad se plaća više. Sve dostave koje su zahtjevne da se moraju isporučiti ili pokupiti u točno određeno vrijeme se smatraju hitne. Sve dostave koje su hitne se naplaćuju zonu više ili više, zavisno od hitnoće, volumena i težine pošiljke. Super hitne dostave po dogovoru.
Usluga čekanja
5 minuta je besplatno, a zatim se naplaćuje 2 kn/min (0,27 €/min).
Dodatne usluge
- 26kn (3,45 €) / dostava kada imate preko 20 dostava većinom u zoni 0 i 1, dostave moraju biti najavljene sa adresom 48h ranije i svih 20 dostava mora biti takve veličine da stane jednom kuriru u ruksak
- 29kn (3,85 €) / dostava kada imate preko 15 dostava većinom u zoni 2, 3, i 4, dostave moraju biti najavljene sa adresom 48h ranije i svih 15 dostava mora biti takve veličine da stane jednom kuriru u ruksak
- ukoliko je veličina paketa teža od 2 kg plaća se extra 3 do 4 kn (0,39 € do 0.53 €) (zavisno od zone) po extra kilogramu.
- ukoliko je veličina paketa veća od ruksaka (50x40x15) i zahtjeva auto plaća se dodatnih 20 kn (2,65 €) po zoni.
Iznajmite Kurira
Usluga Rent'a'kurir je namjenjena uglavnom knjigovodstvima, odnosno ukoliko imate u jednom danu puno dostava u npr. Porezne uprave, prijave i odjave radnika na HZZO i HZMO i slično gdje imate puno čekanja. Rent'a'kurir taj dan radi samo za Vas od 08-16 h ili 09-17 h. Radi se većinski u Zonama 0,1,2 i eventualno 3. Usluga se dogovara 48 hrs unaprijed.

Rent'a'kurir 1 = do 12 dostava sa uključenim neograničenim čekanjem = 360kn (47,78 €)
Rent'a'kurir 2 = do 16 dostava sa uključenim neograničenim čekanjem = 480kn (63,71 €)
Rent'a'kurir 3 = do 20 dostava sa uključenim neograničenim čekanjem = 590kn (78,31 €) (Ukoliko će postojati još koja extra dostava, ona se naplaćuje po normalnom, trenutno važećem cjeniku).

Dostave za GOTOVINU (cijena je izražena sa PDV-om)
Zona 0 = 35 kn (4,65 €)
Zona 1 = 39 kn (5,17 €)
Zona 2 = 44 kn (5,84 €)
Zona 3 = 50 kn (6,64 €)
Zona 4 = 60 kn (7,96 €)
Zona 5 = 90 kn (11,95 €)
Ili po dogovoru.
Izvan radnog vremena - Kuriri rade od 09-17 h ponedjeljak-petak
Prije 09 ili od 17 sati samo uz prethodni dogovor (petkom iza 16h) naplaćuje se više
Prije 09 ili od 18 sati samo uz prethodni dogovor (petkom iza 17h) naplaćuje se više
Zadnji poziv prima se u 13:00 sati za danas, a od 13:00 do 16:00 po dogovoru ili za sutra.
Loše vrijeme (snijeg, kiša)
Bike Express radi u svim vremenskim uvjetima. Bez obzira, sniježi li ili kiši, nazovite nas i naš kurir će doći do Vas. Moramo napomenuti da naši kuriri rade sa 100 % vodootpornim ruksacima, koji su izrađeni baš za biciklističke kurirske službe. Vaši dokumenti u našim ruksacima su sigurni i zaštićeni i od snijega i od kiše, što mogu potvrditi naši poslovni korisnici koji su se koristili našim uslugama ove zime.
U slučaju iznimno otežanih uvjeta rada a to su: iznimno niske temeperature koje su
ispod -10 °C ili iznad 28 °C, iznimno velikih snježnih oluja, te iznimno velikog olujnog vjetra (bure), može se naplaćivati uvećana cijena.

Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 € = 7,53450 kuna
DODATNE ZONE - Kliknite za više informacija
Info
Dostava
 
 
Dostava
Stalci za bicikle
Dostava
Dostava
DostavaTecnifibre | Teniska oprema
Dostava
Dostava
Croatian Vacations
Dostava
Dostava
Dostava Dostava
Dostava
Dostava
Marketing
Dostava
Dostava
Marketing
Dostava
Dostava
Marketing
Dostava
Dostava
Marketing
Dostava
   
  Mapa internet stranice
  Dostava Naslovnica    
  Dostava Zone i cijene Dostava Dodatne usluge Dostava Franšiza i oglašavanje Dostava O nama Dostava Kontakt Dostava Uvjeti
  Biciklistička kurirska dostava u Gradu Zagrebu Dostava
 
  Copyright 2008. Bike Express d.o.o. Sva prava pridržana   Izrada web stranica - inspiracija.com